Eenvoudig en veilig grond aanbieden via het Pachtportaal

Bent u verpachter en wilt u percelen publiceren waar de pachter zich op kan inschrijven? Of wilt u juist grond pachten, maar heeft u geen overzicht van het actuele aanbod? Dan is Pachtportaal dé oplossing. Via Pachtportaal kunt u gemakkelijk uw percelen online aanbieden, of een selectie maken uit een ruim aanbod.

Meer informatie
Kosteloos inschrijven
Uitgebreide zoekfunctie
Ontvang meldingen uit uw buurt

Bekijk hier het actuele aanbod

Om in te schrijven op een perceel dient u ingelogd te zijn. Heeft u nog geen account, registreer dan eerst.

Inloggen Bekijk het aanbod Registreren

Hoe werkt het?

Pachten

Maak kosteloos een profiel aan en bekijk het actuele aanbod. U kunt eenvoudig zoeken naar de grond die aan uw eisen voldoet door gebruik te maken van onze uitgebreide zoekfunctie of door filters toe te passen.

 

Verpachten

Pachtportaal helpt u bij het publiceren van uw percelen, waar pachters zich op in kunnen schrijven. Het portaal voorziet een automatische ranking van pachters via het toekennen van scores op vooraf bepaalde criteria.

Over ons

Op het portaal schrijven geïnteresseerde pachters zich in en vullen zij hun profiel aan met bedrijfsgegevens en eventuele certificaten. Pachtportaal geeft vervolgens op basis van de gewenste locatie en de voorkeuren van de potentiële pachter een lijst met beschikbare percelen weer waarop zij kunnen inschrijven en bieden. Via verschillende kaartweergaven wordt het te pachten perceel gevisualiseerd. De potentiële pachter ziet alle kenmerken van het aanbod op Pachtportaal.nl per perceel op eenduidige wijze gepresenteerd; zoals de inschrijfperiode, de vraagprijs (vast of bieden) en alle overige voorwaarden die er aan de pacht zijn verbonden. Het Pachtportaal is volledig geïntegreerd met de applicatie voor grond- en vastgoedbeheer: P8. Deze applicatie wordt veel gebruikt door provincies en waterschappen. De verpachtende organisaties kunnen alle pachtgegevens via de applicatie P8 invoeren en de percelen kunnen indien gewenst automatisch met al hun voorwaarden op het Pachtportaal openbaar worden gepubliceerd.

Meer informatie